199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Heard It Through The Grapevine
  2. You Are Everything
  3. Signed, Sealed, Delivered
  4. I'm Gonna Make You Love Me
  5. Ain't Nothing Like The Real Thing
  6. Reflections
  7. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  8. Ain't No Mountain High Enough
  9. All In Love Is Fair
  10. I Want You
  11. Distant Lover
  12. I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)
  13. Since I Lost My Baby
  14. Too High



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Michael McDonald
Label Motown Bestillingsnummer MOTB000065102.2