Motown Two (CD)

Michael McDonald

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. You´re All I Need to Get By
  2. I Was Made to Love Her
  3. Reach Out, I´ll Be There
  4. Stop, Look, Listen (To Your Heart)
  5. Baby I Need Your Lovin´
  6. Loving You Is Sweeter Than Ever
  7. Tracks of My Tears
  8. What´s Goin´ On
  9. Second That Emotion
  10. After the Dance
  11. Nowhere to Run
  12. Tuesday Heartbreak
  13. Mercy Mercy Me
  14. Baby I´m for Real
Disk 2
  1. I Heard It Through The Grapevine
  2. You Are Everything
  3. Signed Sealed Delivered I'm Yours
  4. I'm Gonna Make You Love Me
  5. Ain't Nothing Like The Real Thing
  6. Reflections
  7. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  8. Ain't No Mountain High Enough
  9. All In Love Is Fair
  10. I Want You
  11. Distant Lover
  12. I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)
  13. Since I Lost My Baby
  14. Too High - McDonald, Michael & Fourplay


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Michael McDonald
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MOTB000347202.2