Mountain Breakdown (2CD)

Lester Flatt & Earl Scruggs

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. God Loves His Children
  2. I´m Going To Make Heaven My Home
  3. We´ll Meet Again Sweetheart
  4. My Cabin In Caroline
  5. Baby Blue Eyes
  6. Bouquet In Heaven
  7. Down The Road
  8. Why Don´t You Tell Me So?
  9. I´ll Never Shed Another Tear
  10. No Mother Or Dad
  11. Is It Too Late Now?
  12. Foggy Mountain Breakdown
  13. I´ll Be Going To Heaven Sometime
  14. So Happy I´ll Be
  15. My Little Girl In Tennessee
  16. I´ll Never Lover Another
  17. Doin´ My Time
  18. Pike County Breakdown
  19. Cora Is Gone
  20. Preachin´ Prayin´ Singin´
Disk 2
  1. Pain In My Heart
  2. Roll In My Sweet Baby´s Arms
  3. Back To The Cross
  4. Farewell Blues
  5. Salty Dog Blues
  6. Take Me In A Lifeboat
  7. Will The Roses Bloom (Where She Lies Sleeping)?
  8. I´ll Just Pretend
  9. Come Back Darling
  10. We Can´t Be Darlings Any More
  11. My Darling´s Last Goodbye
  12. Don´t Get Above Your Raisin´
  13. I´m Gonna Settle Down
  14. ´Tis Sweet To Be Remembered
  15. Get In Line Brother (If You Want To Go Home)
  16. Why Did You Wander?
  17. Thinking About You
  18. Reunion In Heaven
  19. Foggy Mountain Chimes
  20. Foggy Mountain Special


Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 40 Artist Lester Flatt & Earl Scruggs
Label Pr1mo/Proper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PRMCD6010