Mountain Journey: Stars Of Old Time Music (CD)

Diverse Artister

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Wayfaring Pilgrim
  2. Free a Little Bird
  3. Cripple Creek
  4. Cindy
  5. And Am I Born to Die
  6. Poor Soldier
  7. Wild Rose of the Mountain
  8. Times Are Not What They Used to Be
  9. Sweet Sunny South
  10. Traveller
  11. Pretty Bird
  12. Cruel Willie
  13. He's Coming to Us Dead
  14. Bully of the Town
  15. Two Soldiers
  16. Bonaparte's Retreat
  17. Not a Word of That Be Said
  18. If I Could Hear My Mother Pray Again
  19. Midnight on the Water
  20. My Love Lies in the Ground
  21. My Epitaph


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Diverse Artister
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer RRCD546