Movements: 30th Anniversary Anthology (3CD)

The Move

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Night Of Fear
  2. Disturbance
  3. I Can Hear The Grass Grow
  4. Wave The Flag And Stop The Rain
  5. Yellow Rainbow
  6. Kilroy Was Here
  7. Lemon Tree, The
  8. Weekend
  9. Walk Upon The Water
  10. Flowers In The Rain
  11. Useless Information
  12. Zing Went The Strings Of My Heart
  13. Girl Outside, The
  14. Fire Brigade
  15. Mist On A Monday Morning
  16. Cherry Blossom Clinic
  17. Hey Grandma
  18. Disturbance (undubbed alternate version)
  19. Wild Tiger Woman
  20. Omnibus
  21. Something
  22. Curly
  23. This Time Tomorrow
  24. Hello Suzie
  25. Beautiful Daughter
  26. Second Class
  27. Wild Tiger Woman Blues
  28. Curly Where's Your Girly
  29. Something
  30. Vote For Me
  31. Looking On
  32. Turkish Tram Conductor Blues
  33. What
  34. When Alice Comes Back To The Farm
  35. Open Up Said The World At The Door
  36. Brontosaurus
  37. Lightning Never Strikes Twice
  38. So You Want To Be A Rock And Roll Star
  39. Stephanie Knows Who
  40. Something Else
  41. It'll Be Me
  42. Piece Of My Heart
  43. Too Much In Love
  44. Higher And Higher
  45. Sunshine Help Me
Disk 2
  1. Blackberry Way
  2. Something
  3. Curly
  4. This Time Tomorrow
  5. Hello Suzie
  6. Beautiful Daughter
  7. Cherry Blossom Clinic Revisited
  8. Fields Of People
  9. Don't Make My Baby Blue
  10. Last Thing On My Mind, The
  11. Lemon Tree, (Here We Go 'Round), The (stereo single mix)
  12. Cherry Blossom Clinic (stereo mix)
  13. Fire Brigade (early undubbed mix)
  14. Second Class (backing track)
  15. Wild Tiger Woman Blues (early undubbed mix)
  16. Curly Where's Your Girly (early alternate mix)
  17. Something (Italian language version)
  18. Vote For Me (peviously unreleased)
Disk 3
  1. Looking On
  2. Turkish Tram Conductor Blues
  3. What
  4. When Alice Comes Back To The Farm
  5. Open Up Said The World At The Door
  6. Brontosaurus
  7. Feel Too Good
  8. Lightning Never Strikes Twice
  9. So You Want To Be A Rock'N'Roll Star
  10. Stephanie Knows Who
  11. Something Else
  12. It'll Be Me
  13. Piece Of My Heart
  14. Too Much In Love
  15. Higher And Higher, (Your Love Keeps Lifting Me)
  16. Sunshine Help Me (unedited version)


Utgitt 1997 Format 3CD
Sjanger Rock Antall spor 79
Artist The Move Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer WSD302.2