Mr. Country & Western Music (CD)

George Jones

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Just Lost My Favorite Girl
  2. What´s Bad For You Is Good For Me
  3. Don´t You Ever Get Tired
  4. How Proud I Would Have Been
  5. Flowers For Mama
  6. Gonna Take Me Away From You
  7. I Can´t Get Used To Being Lonely
  8. Let A Little Lovin´ Come In
  9. The Selfishness In Man
  10. Worst Of Luck
  11. Even The Bad Times Are Good
  12. The Sea Between Our Hearts
  13. Things Have Gone To Pieces
  14. Wearing My Heart Away


Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist George Jones
Label Time Life Records Leverandør Import
Bestillingsnummer TMEL26356.2