Music For A While - Improvisations On Henry Purcell (CD)

Henry Purcell

179,00 17900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. The Mock Marriage, Z. 605/2: "Twas Within A Furlong"
  2. Oedipus, King Of Thebes, Z. 583/2: "Music For A While"
  3. Come, Ye Sons Of Art Away (Birthday Ode For Queen Mary), Z. 323/5: "Strike The Viol"
  4. "Now That The Sun Hath Veiled His Light" (An Evening Hymn On A Ground), Z. 193
  5. Hail! Bright Cecilia (Ode For St. Cecilia's Day), Z. 328/10: "In Vain The Am'Rous Flute"
  6. Who Can From Joy Refrain? (Birthday Ode For The Duke Of Gloucester), Z. 342/3: "A Prince Of Glorious Race Descended"
  7. "O Solitude, My Sweetest Choice", Z. 406
  8. Dido And Aeneas, Z. 626/38: "When I Am Laid In Earth"
  9. Hail! Bright Cecilia (Ode For St Cecilia's Day), Z. 328/8: "Wondrous Machine"
  10. Welcome To All The Pleasures (Ode For St Cecilia's Day), Z. 339/3: "Here The Deities Approve"
  11. Dido And Aeneas, Z. 626/3: "Ah! Belinda"
  12. Timon Of Athens, Z. 632/2: "Hark! How The Songsters Of The Grove"
  13. Secresy's Song, From The Fairy Queen, Z. 629/13: "One Charming Night"
  14. The Mock Marriage, Z. 605/3: "Man Is For The Woman Made"
  15. The Fairy Queen, Z. 629/40: "O Let Me Weep" (The Plaint)
  16. Timon Of Athens, Z. 632/13: "Curtain Tune On A Ground"
  17. Hallelujah


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Klassisk, Jazz Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Christina Pluhar, Dominique Visse, Gianluigi Trovesi, Henry Purcell, L'Arpeggiata, Philippe Jaroussky, Raquel Andueza, Vincenzo Capezzuto, Wolfgang Muthspiel
Label Erato/Warner Classics Bestillingsnummer 0825646337507