Music For Lovers (CD)

Sarah Vaughan

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. If I Were A Bell
  2. When Lights Are Low
  3. Lazy Afternoon
  4. Star Eyes
  5. Very Thought Of You
  6. Until I Met You
  7. Stella By Starlight
  8. Man I Love
  9. Just Squeeze Me
  10. I Didn't Know About You
  11. Fly Me To The Moon (In Other Words)
  12. Teach Me Tonight



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Sarah Vaughan
Label Blue Note Leverandør Import
Bestillingsnummer BLUN79577.2