Inngår i
 • CD OPPTIL 40%

Musical Sanatorium (CD)

Stian Carstensen

159,20 15920 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Multi-instrumentalist og komponist Stian Carstensen slipper sitt nye album "Musical Sanatorium" til høsten. Første singel "Hippocampus Serenade" er ute, ledsaget av en episk musikkvideo.


Stian Carstensen er en genierklært musiker og blant annet kjent som ledestjernen for kritikerroste Farmers Market. Han er mottaker av en rekke priser og har samarbeidet med flere renommerte artister om en rekke prosjekter. Musikalsk er han anerkjent for banebrytende arbeid som blander forskjellige stilarter og tradisjoner og for å sprenge grensene for hva som anses mulig.

Musikken fra hans kommende album kan beskrives som filmatisk, melodisk og rytmisk, en slags hybrid av vesteuropeisk film og kunstmusikk, forenet med de eksotiske rytmene som finnes i Bulgaria. "Hippocampus Serenade" har også blitt til en spektakulær musikkvideo med temaene psykiatri og innenlands natur, og er laget i samarbeid med kunstner Lars Elling og den britiske kunstneren Dave McKean.

Besetningen består blant annet av stryk, fagott, leirgjøker, steel-gitar, harpe, kor, diverse gitarer, rytmeseksjon, diverse analoge synther, orgler og horn. Medvirkende på albumet er musikere fra Farmers Market, KORK, Ola Kvernberg, samt det unge britiske vidunderet Jacob Collier og Todd Terje. Og ikke minst, Mike Patton fra Faith No More.

Lydbildet på plata er originalt og storslagent og skaper assosiasjoner til 70-tallet, orienten og filmmusikk
Sporliste
 1. Musette Epithalamus
 2. Hippocampus Serenade
 3. Synaptic Saltarello
 4. Medulla Galliard
 5. Thalamus Canticum
 6. Bolero Oblongata
 7. Ritornella Amygdala
 8. Pineal Prelude
 9. Cortex Courante
 10. Hydrocephalus Epilogue
 11. Tarantella Cerebellum
Produktfakta
Utgitt 2021 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Artist Stian Carstensen Bestillingsnummer GRCD4664

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende