Inngår i
 • CD 3 for 250,-

My Beautiful Dark Twisted Fantasy (CD)

Kanye West

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Etter autotune-minimalismen som utgjorde mørke 808s & Heartbreak, er hip hop-ens fremste innovatør tilbake med et mesterverk som formelig roper maksimalisme. På sitt femte album, oppfølgeren til fire som alle har holdt skyhøy kvalitet, makter Kanye West å toppe både seg selv og alle andre som måtte finne på å gi ut album i 2010: My Beautiful Dark Twisted Fantasy nærmest knirker under vekten av oppfinnsomhet, selvtillit og generell genialitet. Aldri har Yeezy vært smartere, vittigere, mer åpenhjertig eller mer ambisiøs - og resultatet er helt sjukt bra.

Her er crazy-Kanye som blander spacefunk ("Gorgeous") med King Crimson-samples (førstesingle "Power"), men også overraskende ydmyk sjelegransking på låter som "Runaway" og "Blame Game". Han er kanskje den største drittsekken med det største egoet, men han vet det i hvert fall selv. Og etter et år med tyn fra alle hold - Taylor Swift-skandale og hissig blogging i store bokstaver avler ikke mange venner - tar Kanye revansj som det virkelig smeller av. Dette er et grandiost, rikt orkestrert hip hop-manifest med den viktigste ingrediensen av dem alle: låter som virkelig klistrer seg fast i hjernebarken. Kanye hopper dessuten over sjangergrenser som den naturligste ting i verden, også når det gjelder det formidable gjestelaget han har med seg (inkludert Jay-Z, The RZA, Bon Iver, Elton John og Rihanna, for å nevne bare noen få).

My Beautiful Dark Twisted Fantasy er alt tittelen sier, og mer til. Kanye er rapstjerne i rockestjerneformat, ekstremt komplisert og ekstremt kreativ, på evig jakt etter å lage noe enda bedre enn sist. Denne gang har han klart det med større margin enn noen gang.
Sporliste
 1. Dark Fantasy
 2. Gorgeous - (featuring Kid Cudi & Raekwon)
 3. Power
 4. All Of The Lights
 5. Monster - (featuring Jay-Z, Rick Ross, Nicki Minaj & Bon Iver)
 6. So Apalled - (featuring Jay-Z, Pusha T, Prynce Cy Hi, Swizz Beatz & The RZA)
 7. Devil In A New Dress
 8. Runaway - (featuring Pusha T)
 9. Hell Of A Life
 10. Blame Game - (featuring John Legend & Pusha T)
 11. Lost In The World - (featuring Bon Iver)
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Kanye West
Bestillingsnummer 2754461