My Bloody Underground (CD)

The Brian Jonestown Massacre

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Bring Me The Head Of Paul McCartney On Heather Mill’s Wooden Peg (Dropping Bombs On The White House)
  2. Infinite Wisdom Tooth / My Last Night In Bed With You
  3. Who Fucking Pissed In My Well?
  4. We Are The Niggers Of The World
  5. Who Cares Why
  6. Yeah Yeah
  7. Golden Frost
  8. Just Like Kicking Jesus
  9. Ljosmyndir
  10. Automatic Faggot For The People
  11. Darkwave Driver / Big Drill Car
  12. Monkey Powder
  13. Black Hole Symphony



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Brian Jonestown Massacre
Label A Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer AUK011CD