My Dream Duets (CD)

Barry Manilow

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Song´s Gotta Come From The Heart - with Jimmy Durante
  2. Goody Goody - with Frankie Lymon
  3. Dream A Little Dream Of Me - with Mama Cass
  4. I Believe In You And Me - with Whitney Houston
  5. Sunshine On My Shoulders - with John Denver
  6. Zing! Went The Strings Of My Heart - with Judy Garland
  7. Moon River - with Andy Williams
  8. The Look Of Love - with Dusty Springfield
  9. The Candy Man - with Sammy Davis, Jr.
  10. I Wanna Be Loved By You - with Marilyn Monroe
  11. What A Wonderful World / What A Wonderful Life - with Louis Armstrong


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Barry Manilow
Label Verve Leverandør Import
Bestillingsnummer VRVB002026802.2