My Fair Lady (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Overture
  2. Why Can't The English?
  3. Wouldn't It Be Loverly?
  4. I´m An Ordinary Man
  5. With A Little Bit Of Luck
  6. Just You Wait
  7. Rain In Spain
  8. I Could Have Danced All Night
  9. Ascot Gavotte
  10. On The Street Where You Live
  11. You Did It
  12. Show Me
  13. Get Me To The Church On Time
  14. Hymn to Him, A
  15. Without You
  16. I´ve Grown Accustomed To Her Face


Utgitt 1964 Format CD
Sjanger Filmmusikk Antall spor 16
Artist Filmmusikk Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY66711.2