My First Holly Golightly Album (CD)

Holly Golightly

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Wherever You Were
  2. Directly from My Heart
  3. You Ain´t No Big Thing
  4. Walk a Mile
  5. Won´t Go Out
  6. Sally Go Round the Roses
  7. Your Love Is Mine
  8. Nothing You Can Say
  9. Black Night
  10. Mother Earth
  11. Eye for an Empty Heart
  12. Further on Up the Road
  13. Run Cold
  14. Can´t Stand to See Your Face
  15. Slowly But Surely
  16. My Love Is
  17. I Can´t Stand It



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Holly Golightly
Label Damaged Goods Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DMG242.2