My Girl: The Very Best Of The Temptations (2CD)

The Temptations

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Dream Come True
  2. I Want A Love I Can See
  3. Way You Do The Things You Do, The
  4. My Girl
  5. It´s Growing
  6. Since I Lost My Baby
  7. Don´t Look Back
  8. Get Ready
  9. Ain´t Too Proud To Beg
  10. Beauty Is Only Skin Deep
  11. I´m Losing You, (I Know)
  12. All I Need
  13. You´re My Everything
  14. I Wish It Would Rain
  15. I Could Never Love Another (After Loving You)
  16. Cloud Nine
  17. I´m Gonna Make You Love Me - (with Diana Ross & The Supremes)
  18. Runaway Child, Running Wild
  19. I Can´t Get Next To You
Disk 2
  1. Psychedelic Shack
  2. Ball Of Confusion (That´s What The World Is Today)
  3. Just My Imagination (Running Away With Me)
  4. Superstar (Remember How You Got Where You Are)
  5. Papa Was A Rollin´ Stone
  6. Masterpiece
  7. Hey Girl (I Like Your Style)
  8. Let Your Hair Down
  9. Shakey Ground
  10. Power
  11. Standing On The Top Pt. 1 - (with Rick James)
  12. Treat Her Like A Lady
  13. Jones´, The - (12" Surgery mix)
  14. Some Enchanted Evening - (Fiji Island mix)
  15. Stay
  16. I´m Here - (Metro mix)
  17. Lady



Utgitt 2002 Format 2CD
Sjanger Soul Antall spor 36
Artist The Temptations Label Motown
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 0172982