My Heart Would Have A Reason (CD)

Inger Marie Gundersen

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Some Things Never Change
  2. I Can See Clearly Now
  3. That's All
  4. Something
  5. The Road From Yesterday
  6. Last First Kiss
  7. The First Time I Ever Saw Your Face
  8. I Only Want To Be With You
  9. Turn Your Lights Down Low
  10. Why Should I Cry For You
  11. Even When



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Inger Marie Gundersen
Label Stunt Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer STU09052