My Mother's Eyes (CD)

England Brooks

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. On a clear day
  2. My mother's eyes
  3. The nearness of you
  4. I love Paris
  5. Just in time
  6. Never in a million years
  7. Northern Norway
  8. Here's that rainy day
  9. You don't know what love is
  10. My romance
  11. All the things you are


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist England Brooks
Label Ponca Jazz Rec. Bestillingsnummer PJRCD1025