My Romance (CD)

Carly Simon

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. My Romance
  2. By Myself
  3. I See Your Face
  4. When Your Lover Is Gone
  5. In The Wee Small Hours Of The Morning
  6. My Funny Valentine
  7. Something Wonderful
  8. Little Girl Blue
  9. He Was Good To Me
  10. What Has She Got
  11. Bewitched Bothered And Bewildered
  12. Danny Boy
  13. Time After Time



Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Carly Simon
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ARI8582.2