My Soul Is Satisfied (CD)

James Carr

199,00 19900
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Pouring Water On A Drowning Man (version 2)
  2. Love Attack (version 2)
  3. What The World Needs Now Is Love (complete version)
  4. She's Better Than You (version 2)
  5. I Can't Help Myself (Sugar Pie Honey Bunch) - Carr, James & Barbara Perry
  6. Woman Is A Man's Best Friend (alt mix with extra horns and alternate backing vocals)
  7. Losing Game (alternative vocal number 2)
  8. Row Row Your Boat (alt mix with extra instruments and backing vocals)
  9. Hold On
  10. I'll Put It To You
  11. Let Me Be Right (I Don't Want To Be Wrong)
  12. Bring Her Back
  13. Hit And Run
  14. Woman's Got The Power
  15. Hungry For Your Love
  16. It's Sweet On The Backstreet
  17. Dark End Of The Street (2000 version)
  18. Gonna Marry My Mother In Law
  19. That's When The Blues Began
  20. Try My Love
  21. River Jordan - Jubilee Hummingbirds & James Carr
  22. He'll Be There (aka you've got a friend) - Jubilee Hummingbirds & James Carr
  23. My Soul Is Satisfied - Jubilee Hummingbirds & James Carr


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 23 Artist James Carr
Label Kent/Ace Bestillingsnummer CDKEND231