My Sun (CD)

Mona & Maria

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Mona Andersen (27) og Maria Knudsen (28) har skrevet låter sammen i en årrekke, og de var begge sentrale medlemmer av Bazooka Boppers. Etter at bandet brøt opp i 2010, fortsatte Mona og Maria samarbeidet og bestemte seg for å satse videre som duo. Som Mona & Maria debuterer de med albumet My Sun.

My Sun består av ti egenskrevne låter der harmonibasert pop møter elementer av folk og flotte, til dels store arrangementer, hele tiden med et akustisk preg. Uttrykket er fullt av smakfulle kontraster - det er dempet og nært, men også storslagent og dramatisk. Mørkt og lyst på en gang. Sofistikert, men ujålete, og med tidløs inspirasjon fra legender som Judee Sill, Joni Mitchell og Fleetwood Mac.

Albumet ble spilt inn i Engfelt & Forsgren Studio, der produksjonsansvaret ble delt mellom jentene selv og Christian Engfelt (medlem i Cato Salsa Experience, The Apricot og Turns, produsent av The Lionheart Brothers og The Cheaters m.fl.). Engfelt spiller også bass på noen av låtene. På albumet bidrar også en rekke av Norges aller beste musikere: Martin Horntveth, Olaf Olsen, David Wallumrød, Eivind Staxrud, Knut Schreiner, Marcus Bror Forsgren, Kaja Fjellberg Pettersen, Bendik Brænne, Henning Sansdalen og Hans Friis, pluss medlemmer fra KORK på stryk og fagott.

Sporliste

  1. My Sun
  2. Northern Wind
  3. Silent Summer
  4. Venus
  5. Babyflowers
  6. Let The Light
  7. Runaways
  8. Golden Mind
  9. Healing Song
  10. Shivers In The Blue

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Mona & Maria
Label Jansen Plateproduksjon Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer JANSEN026

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende