My Truly Truly Fair (CD)

Guy Mitchell

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. My Heart Cries For You
  2. Roving Kind
  3. Where In The World
  4. You're Just In Love
  5. Sparrow In The Tree Top
  6. Christopher Columbus
  7. Unless
  8. My Truly Truly Fair
  9. Beggar In Love
  10. Belle Belle My Liberty Belle
  11. There's Always Room At Our House
  12. There's A Pawnshop On The Corner In Pittsburgh Pennsylvania
  13. Day Of Jubilo
  14. You'll Never Be Mine
  15. She Wears Red Feathers
  16. Pretty Little Black Eyed Susie
  17. Feet Up Pat Him On The Po Po
  18. Cause I Love You That's A Why
  19. Tell Us Where The Good Times Are
  20. Little Kiss Goodnight
  21. Gently Johnny
  22. Chick A Boom
  23. Cloud Lucky Seven
  24. Look At That Girl
  25. Sippin' Soda
  26. Cuff Of My Shirt
  27. Dime And A Dollar


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 27 Artist Guy Mitchell
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ASY5532.2