Inngår i kampanje

My Worlds (CD)

Justin Bieber

81,75 8175 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Moderne, fengende R&B-pop fra følsom hjerteknuser. Justin Bieber (født i 1994) ble noe av en YouTube-sensasjon i 2007, med dusinvis av hjemmelagede videoer hvor han tolket låter av folk som Usher, Ne-Yo og Stevie Wonder. Nettopp Usher tok etter hvert notis av Bieber, og vant kampen om signering av unggutten i hard konkurranse med Justin Timberlake. På denne internasjonale utgivelsen samles låtene fra den todelte amerikanske debuten bestående av My World og My World 2.0.

Singlen "Baby" er skrevet av Bieber selv i samarbeid med The-Dream og har Ludacris på gjestevers, mens han på "Eenie Meenie" har fått med seg Sean Kingston. Ung kjærlighet står ofte på agendaen, som på "One Time", men Bieber tar også for seg oppvekst ("Down To Earth") og den nervepirrende første skoledansen ("First Dance", med Usher på gjestevokal). "Love Me" er en bearbeidet versjon av The Cardigans' "Lovefool", kjent fra filmmusikken til Romeo & Julie.

Blant låtskriverne og produsentene finner vi Usher, L.A. Reid, "Tricky" Stewart (Beyoncé, Britney, Rihanna), Christina Milian, Johnta Austin (Mariah Carey, Chris Brown) og Benny Blanco (Katy Perry, Kesha).

Sporliste

 1. One Time
 2. Favorite Girl
 3. Down To Earth
 4. Bigger
 5. One Less Lonely Girl
 6. First Dance
 7. Love Me
 8. Common Denominator
 9. Baby
 10. Somebody To Love
 11. Stuck In The Moment
 12. U Smile
 13. Runaway Love
 14. Never Let You Go
 15. Overboard
 16. Eenie Meenie
 17. Up
 18. That Should Be Me

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Justin Bieber
Label Island Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2735529

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende