Naked Willie (CD)

Willie Nelson

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Chet Atkins og hans like styrte 60-tallets Nashville med jernhånd. Folk som Willie, Elvis og Waylon kunne spille inn låter med band eller studiomusikere på rimelig likefram vis, men deretter tok maskineriet over - strykere, backingvokal og halve bøtteballetten ble lagt på toppen, ofte til artistens ergrelse. Det kommersielle resultatet av den tids svært populære "Nashville-sound" var det lite å si på, så forretningsmodellen holdt koken ut tiåret. En relativt ung Willie Nelson underskrev kontrakt med RCA i 1964, og hans første utgivelser på selskapet ble dermed kledd i en drakt langt mer sirup enn han skulle ønske.

Willie fikk i 2008 tillatelse til å saumfare RCAs arkiver, og i samarbeid med sin faste munnspiller Mickey Raphael plukket han ut 17 av sine egne låter, innspilt mellom 1966 og 1970. Strykere og overflødig vokal ble fjernet, for å vise låtene i sin originale form. I tillegg er grunnlaget som sto igjen remikset, for å gjenvinne balansen mellom sangenes ulike seksjoner og å gi dem nytt liv. Naked Willie inneholder et knippe Nelson-låter som bør appellere til fans av hans Red Headed Stranger-periode, og som her ser dagens lys i sin opprinnelig tiltenkte versjon.

Sporliste

 1. Bring Me Sunshine
 2. Following Me Around
 3. The Ghost
 4. Happiness Lives Next Door
 5. I Just Dropped By
 6. Jimmy´s Road
 7. I Let My Mind Wander
 8. If You Could See What´s Going Through My Mind
 9. Johnny One Time
 10. The Local Memory
 11. The Party´s Over
 12. Where Do You Stand?
 13. When We Live Again
 14. What Can You Do To Me Now?
 15. I´m A Memory
 16. Sunday Morning Coming Down
 17. Laying My Burdens Down

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Willie Nelson
Label Columbia/Legacy Leverandør Import
Bestillingsnummer SNYL720111.2

Anmeldelser