Nearer My God To Thee (CD)

The Louvin Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Are You Washed In The Blood?
  2. Nearer, My God, To Thee
  3. Wait A Little Longer, Please, Jesus
  4. I Can´t Say No
  5. I Won´t Have To Cross Jordan Alone
  6. There´s No Excuse
  7. This Little Light Of Mine
  8. Praying
  9. Thankful
  10. Lord, I´m Coming Home
  11. Last Chance To Pray
  12. I Steal Away And Pray



Utgitt 1957 Format CD
Sjanger Country Antall spor 12
Artist The Louvin Brothers Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer KIG102