Necroceros - Deluxe Edition (CD + DVD)


299,00 29900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Bolster your defenses – ASPHYX are finally back! “Necroceros” marks the krushing 10th full studio album of the Dutch Death Doom elite, following-up 2016’s acclaimed “Incomig Death” release. “Necroceros” once again features artwork by Axel Hermann and contains ten massively pulverizing tracks, mixed and mastered by Sebastian "Seeb" Levermann. Artwork by Axel Hermann. “


Disk 1
  1. The Sole Cure Is Death
  2. Molten Black Earth
  3. Mount Skull
  4. Knights Templar Stand
  5. Three Years Of Famine
  6. Botox Implosion
  7. In Blazing Oceans
  8. The Nameless Elite
  9. Yield Or Die
  10. Necroceros
Disk 2
  1. Intro - The Quest Of Absurdity (Live)
  2. Vermin (Live)
  3. M.S. Bismarck (Live)
  4. Death The Brutal Way (Live)
  5. The Flood (Live)
  6. Forerunners Of The Apocalypse (Live)
  7. Summoning The Storm (Live)
  8. Black Hole Storm (Live)
  9. Rite Of Shades (Live)
  10. The Krusher (Live)
  11. Wasteland Of Terror (Live)
  12. The Grand Denial (Live)
  13. It Came From The Skies (Live)
  14. Asphyx (Forgotten War) (Live)
  15. Ode To A Nameless Grave (Live)
  16. Pages In Blood (Live)
  17. Abomination Echoes (Live)
  18. Deathhammer (Live)
  19. Food For The Ignorant (Live)
  20. Incoming Death (Live)
  21. The Rack (Live)
  22. Last One On Earth (Live)
  23. Interviews (Bonus Features)
  24. Rehearsal (Bonus Features)
  25. Line Up Chronology (Bonus Features)


Utgitt 2021 Format CD + DVD
Sjanger Metal Antall disker 2
Antall spor 35 Artist Asphyx
Bestillingsnummer 0194398130521

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i