Neil Young (CD)

Neil Young

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Emperor Of Wyoming
  2. The Loner
  3. If I Could Have Her Tonight
  4. I've Been Waiting For You
  5. The Old Laughing Lady
  6. String Quartet From Whiskey Boot Hill
  7. Here We Are In The Years
  8. What Did You Do To My Life?
  9. I've Loved Her So Long
  10. The Last Trip To Tulsa



Utgitt 1969 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 10
Artist Neil Young Label Warner Bros.
Leverandør Import Bestillingsnummer RPRW517934.2