Nelson Eddy Sings The Stephen Foster Songbook (CD)

Nelson Eddy

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Old Folks At Home
  2. Merry Merry Month Of May
  3. Beautiful Dreamer
  4. Oh Susanna
  5. My Old Kentucky Home
  6. O Lemuel
  7. Gentle Annie
  8. Nelly Bly
  9. Come Where My Love Lies Darling
  10. Some Folks
  11. Open Thy Lattice Love
  12. Oh Boys Carry Me 'Long
  13. Sweetly She Sleeps My Alice Fair
  14. If You've Only Got A Moustache
  15. Old Dog Tray
  16. De Camptown Races
  17. Slumber My Darling
  18. Jenny June
  19. My Brudder Gum
  20. Sweet Emerald Isle
  21. Old Black Joe
  22. Fairy Belle
  23. Massa's In De Cold Cold Ground
  24. I Will Be True To Thee
  25. Louisiana Belle
  26. Nellie Was A Lady
  27. There's No Such Gal As Mine
  28. Jeanie With The Light Brown Hair
  29. Don't Bet Your Money On De Shanghai
  30. Uncle Ned
  31. Comrades Fill No Glass For Me
  32. Dolly Day
  33. Once I Loved Thee Mary Dear
  34. Angelina Baker
  35. Give Us This Day Our Daily Bread


Utgitt 2005 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 35
Artist Nelson Eddy Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer JSM421.2