New Beginnings / Let Me Sing My Song To You (Remastered) (CD)

Larry Jon Wilson

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ohoopee River Bottomland
  2. Through the Eyes of Little Children
  3. New Beginnings (Russian River Rainbow)
  4. The Truth Ain't in You
  5. Canoochee Revisited (Jesyus Man)
  6. Broomstraw Philosopiers and Scuppernong Wine
  7. Lay Me Down Again
  8. Melt Not My Igloo
  9. Things Ain't What They Used to Be (And Probably Never Was)
  10. Bertrand My Son
  11. Drowning in the Mainstream
  12. Let Me Sing My Song to You
  13. Sheldon Churchyard
  14. I Remember It Well
  15. The Ballad of Handy Mackey
  16. Think I Feel a Hitchhike Coming On
  17. Willoughby Grove
  18. Life of a Good Man
  19. Kindred Spirit
  20. Farther Along


Utgitt 1975 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Larry Jon Wilson
Label Omni Leverandør Import
Bestillingsnummer OMNI146.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende