New Day Dawning (CD)

Wynonna Judd

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Going Nowhere
  2. New Day Dawning
  3. Can't Nobody Love You (Like I Do)
  4. Chain Reaction
  5. Help Me
  6. I've Got Your Love
  7. Tuff Enuff
  8. Who Am I Trying To Fool
  9. Lost Without You
  10. He Rocks
  11. Learning To Live With Love Again
  12. I Can´t Wait To Meet You


Format CD Sjanger Country
Antall spor 12 Artist Wynonna Judd
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CBSM78841.2