New History Warfare Vol. 2: Judges (CD)

Colin Stetson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Awake On Foreign Shores
  2. Judges
  3. The Stars In His Head (Dark Lighs Remix)
  4. All The Days I've Missed You (ILAIK I)
  5. From No Part Of Me Could I Summon A Voice
  6. A Dream Of Water
  7. Home
  8. Lord I Just Can't Keep From Crying Sometimes
  9. Clothed In The Skin Of The Dead
  10. All The Colors Bleached To White (ILAIJ II)
  11. Red Horse (Judges II)
  12. The Righteous Wrath Of An Honorable Man
  13. Fear Of The Unknown And The Blazing Sun
  14. In Love And In Justice



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Colin Stetson
Label Constellation Leverandør Import
Bestillingsnummer CNST75.2