New History Warfare Vol. 3: To See More Light (CD)

Colin Stetson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. And In Truth
  2. Hunted
  3. High Above A Grey Green Sea
  4. In Mirrors
  5. Brute
  6. Among The Sef (Righteous II)
  7. Who The Waves Are Roaring For (Hunted II)
  8. To See More Light
  9. What Are They Doing In Heaven Today?
  10. This Bed Of Shattered Bone
  11. Part Of Me Apart From You


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Colin Stetson
Label Constellation Leverandør Playground
Bestillingsnummer CST092