New Memories (CD)

Radio Sweethearts

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Lonely Footseps
  2. Every Other Song
  3. Beer And Whisky
  4. Is anybody Going To San Antone
  5. A House Of Gold
  6. I Saw The Light
  7. New Memories
  8. Headin´ On Down The Highway
  9. Red Cadillac And A Black Moustache
  10. Don´t Make Me Wait
  11. We´ve Fallen Out Of Love Again
  12. Out In The Darkness
  13. Lone Star
  14. Rambling Man
  15. Found A New Love
  16. Tossin´ An´ Turnin´
  17. I Been To Georgia On A Fast Train
  18. A Deeper Hurt


Utgitt 1997 Format CD
Antall spor 18 Artist Radio Sweethearts
Label SHOESHINE Leverandør Playground
Bestillingsnummer SHOECD003