New World Order (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. We Came Here to Rock
  2. One Night in Hellas
  3. The Right Way
  4. New World Order
  5. Tear up the Night
  6. Halfway to Hell
  7. A Prisoner of Mind
  8. Unrequited (A Woman of Darkness and Steel)
  9. Just One Kiss
  10. Fear Is the Killer
  11. Land of the Setting Sun
  12. A Warrior´s Song
  13. Mach Opus 206
  14. Get Next to You (Bonus Track)


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Q5
Label Frontiers Leverandør Playground
Bestillingsnummer FRCD743