Night Life (CD)

Ray Price

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Introduction / Night Life
  2. Lonely Street
  3. Wild Side Of Life, The
  4. Sittin´ And Thinkin´
  5. Twenty-Fourth Hour, The
  6. Girl In The Night, A
  7. Pride
  8. There´s No Fool Like An Young Fool
  9. If She Could See Me Now
  10. Bright Lights And Blonde Haired Women
  11. Are You Sure
  12. Let Me Talk To You


Utgitt 1963 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Ray Price
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer KOC7928.2