Night Songs (CD)

Barry Manilow

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Fall In Love Too Easily
  2. Alone Together
  3. Blame It On My Youth
  4. I Get Along Without You Very Well
  5. You´re Getting To Be A Habit With Me
  6. It Amazes Me
  7. But Not For Me
  8. It´s A New World
  9. While We´re Young
  10. You Don´t Know What Love Is
  11. Ac-Cent-Tchu-Ate The Positive
  12. My One And Only Love
  13. I´ve Never Been In Love Before
  14. I Walk A Little Faster
  15. Here´s That Rainy Day
  16. Some Other Time


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Barry Manilow
Label Stiletto Ent. Leverandør Import
Bestillingsnummer STLESE0009.2