Nina! - The Collection (CD)

Nina Simone

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free
  2. Ain't Got No (I Got Life)
  3. To Be Young Gifted And Black
  4. To Love Somebody
  5. I Loves You Porgy
  6. Mr Bojangles
  7. I Want A Little Sugar In My Bowl
  8. Since I Fell For You
  9. Nobody's Fault But My Own
  10. I Shall Be Released
  11. It Be's That Way Sometime
  12. Save Me
  13. Revolution
  14. Turn Turn Turn (To Everything There Is A Season)
  15. Just Like Tom Thumb's Blues
  16. I Get Along Without You Very Well (Except Sometimes)
  17. My Man's Gone Now
  18. Backlash Blues
  19. Gin House Blues
  20. Do I Move You
  21. In The Morning
  22. Seems I'm Never Tired Of Lovin' You


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Nina Simone
Label Camden Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88697912692