No More Dirty Deals (CD)

The Johnny Van Zant Band

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. No More Dirty Deals
  2. Coming Home
  3. 634-5789
  4. Put My Trust In You
  5. Only The Strong Survive
  6. Hard Luck Story
  7. Stand Your Ground
  8. Never Too Late
  9. Keep On Rollin'
  10. Standing In The Darkness (This One's For You Ronnie)


Utgitt 1980 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist The Johnny Van Zant Band
Label Rock Candy Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CANDY023CD