No More Stories/Are Told Today/I'm Sorry/They Washed Away/No More Stories/The World Is Grey/I'm Tired/Let's Wash Away (CD)

mew

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Etter hele 15 år i manesjen har danske Mew etablert seg som et av de aller mest spennende bandene i Skandinavia. Nå er de klare med oppfølgeren til suksessalbumene Frengers og And The Glass Handed Kites, album som sørget for bandets gjennombrudd også utenfor landegrensene. No More Stories/Are Told Today/I'm Sorry/They Washed Away/No More Stories/The World Is Grey/I'm Tired/Let's Wash Away er et album med lang tittel og enda lenger levetid. Variert og sprikende, men likevel kompakt og helhetlig, fra kontante rockelåter, via dvelende og harmonifylte partier, til überfengende popmusikk. Mew har med dette albumet maktet å hente ut det beste fra sine tidligere produksjoner, samtidig som de utforsker nye retninger med stort hell. Bandet har modnet, og høster her fruktene av årevis med øving og atter øving, låtskriving og turnevirksomhet.

Sporliste

 1. New Terrain
 2. Introducing Palace Players
 3. Beach
 4. Repeater Beater
 5. Silas The Magic Car
 6. Cartoons And Macramé Wounds
 7. A Dream
 8. Hawaii
 9. Vaccine
 10. Tricks Of The Trade
 11. Sometimes Life Isn't Easy
 12. Reprise

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist mew
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88697199422

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende