No Such Place (CD)

Jim White

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Handcuffed To A Fence In Mississippi
  2. Wound That Never Heals, The
  3. Corvair
  4. Wrong Kind Of Love, The
  5. 10 Miles To Go On A 9 Mile Road
  6. Christmas Day
  7. Bound To Forget - Q-Burns Abstract Message
  8. God Was Drunk When He Made Me
  9. King Of The Road
  10. Ghost-Town Of My Brain - Q-Burns Abstract Message
  11. Hey! You Going My Way???
  12. Love That Never Fails, The
  13. Corvair Reprise (Lullaby For Tiki Bird)



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 13
Artist Jim White Label Luaka Bop
Leverandør Import Bestillingsnummer LUB90043.2