Nobody Knows You When Your Down And Out (USA-import) (CD)

Bessie Smith

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Bessie Smith
Label Import Bestillingsnummer RVLA220.2
  1. Nobody Knows You When You're Down And Out
  2. Good Man Is Hard To Find
  3. Kitchen Man
  4. Summertime
  5. Baby Won't You Please Come Home
  6. Hot Springs Blues
  7. Empty Bed Blues (parts 1 & 2)
  8. Lonesome Desert Blues
  9. Me And My Gin
  10. Lady Luck Blues
  11. Alexander's Ragtime Band
  12. Aggravatin' Papa
  13. After You've Gone
  14. Weeping Willow Blues
  15. Trombone Cholly
  16. Down Hearted Blues
  17. St Louis Blues
  18. Send Me To The 'lectric Chair
  19. Blue Blue
  20. Back Water Blues
  21. Cake Walking Babies From Home
  22. Jazzbo Brown From Memphis Town