Normal As Blueberry Pie: A Tribute To Doris Day (CD)

Nellie McKay

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
At Nellie McKay har valgt å hylle Doris Day burde ikke komme som noen overraskelse, all den tid Nellie selv kan beskrives som en langt frekkere og mer uforutsigbar versjon av nettopp Day. Samtidig har McKay en solid porsjon av "en annen æra" over seg, og dermed blir Normal As Blueberry Pie aldri ironisk; låtene behandles med kledelig respekt, samtidig som McKay gjør nok krumspring til å holde fast ved lytterens interesse.

Med unntak av åpningslåta "The Very Thought Of You" (hvor McKay selv spiller samtlige instrumenter) og "Sentimental Journey", er det ikke de mest kjente Day-låtene vi får høre her, og kombinert med Nellies lekkert nedtonede arrangementer blir resultatet et album som passer flott inn i hennes øvrige diskografi. "Do Do Do" og "Mean To Me" er minst like sjarmerende som originalene, og to av høydepunktene på et album som ligger et sted mellom Broadway og kabaret.

Alt i alt er Normal As Blueberry Pie et album som matcher inspirasjonskilden i både livsglede og oppriktighet, samtidig som Nellie McKay overgår Doris Day hva angår ambisjoner, groove, sensualitet, originalitet og swing.

Sporliste

 1. Very Thought Of You
 2. Do Do Do
 3. Wonderful Guy
 4. Meditation
 5. Mean To Me
 6. Crazy Rhythm
 7. Sentimental Journey
 8. If I Ever Had A Dream
 9. Black Hills Of Dakota
 10. Dig It
 11. Send Me No Flowers
 12. Close Your Eyes
 13. I Remember You

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Nellie McKay
Label Verve Leverandør Import
Bestillingsnummer VRVB001321802.2

Anmeldelser