Norske Kompani (CD)

StMorritz

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I 2010 gjorde StMorritz seg bemerket med den suksessfulle albumdebuten Tusenvis Av Ting, i tillegg til at singlen "Prøve meg igjen" ble den mest spilte låta på P1 det året. Der forgjengeren var produktet av et puslespill det tok fire år å legge, ble andreskiva til i løpet av et halvt år - så når de her følger opp med Norske Kompani er det et enda tightere, ærligere og mer fullendt band som viser fram sin norskspråklige americana.

Et knippe gamle og nye venner bidrar på Norske Kompani. Lars Christian Narum (Narum) trakterer orgel, mens Arnt Thyve tar seg av det betraktelig større kirkeorgelet. I tillegg er også HP Gundersen (produsent for Sondre Lerche, Ole Paus og Madrugada) og Jørgen Sandvik (The Real Ones) med på henholdsvis steel-gitar og banjo. I likhet med debuten ble også Norske Kompani spilt inn i Havnelageret Studio, hvor Calle Hamre og Daniel Birkeland produserte sammen med bandet.

Sporliste

 1. Bøtter Og Spann
 2. Månen
 3. Norsk Kompani
 4. Sånne Som Deg
 5. Like Små
 6. Herfra Ser Jeg Stjerner
 7. Ingenting Er Som Det Var
 8. Mer Til
 9. Langt Unna
 10. Min Kjære
 11. Rom
 12. Venter Et Sted

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist StMorritz
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88697934722

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende