Northern Soul Fever Volume One (CD)

Diverse Soul/Funk

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. I Got The Fever
  2. You Better Believe Me
  3. Love Can't Be Modernised
  4. Take Me Back Again
  5. Why Wonder
  6. Lean On Me
  7. Take Back All These Things
  8. Do What You Wanna Do
  9. Don't Fight The Feeling
  10. Airplane Song
  11. Just Crazy About You Baby
  12. BOK To Bach
  13. Oh Yeah Yeah Yeah
  14. Everybody's Talkin'
  15. Pretty As A Picture
  16. You Got It
  17. Too Much Of A Good Thing
  18. Ain't Gonna Cry No More
  19. Little Things
  20. If You Only Knew
  21. Hometown Boy
  22. Lonely Lover
  23. One Way Lover
  24. Somebody Help Me
  25. Let Nobody Love You
  26. What Do You Think
  27. If I Could See You Now
  28. With These Eyes
  29. I Want To Be Free
  30. What Can A Man Do
  31. Manifesto
  32. My Sweet Baby
  33. No Ifs, No Ands, No Buts
  34. Talking Eyes
  35. I Don't Want To Hear It
  36. Very Strong On You
  37. Girl Every Guy Should Know, The
  38. Bring Me All Of Your Heartaches
  39. Don't You Need A Boy Like Me
  40. Broken Hearted Lover
  41. I Can Hear You Crying
  42. Try My Love
  43. In My Life
  44. This Heart These Hands
  45. Just Do The Best You Can
  46. Ain't That Love Enough
  47. Bad Brought The Good*, The
  48. Standing At a Standstill
  49. Someone Else's Turn
  50. I Ain't Got Nothing But The Blues
  51. Moments
  52. Sugar Baby
  53. Real Nice
  54. Beware A Stranger
  55. I've Got To Face It
  56. Turn To Me
  57. Shield All Round
  58. You Better Check Yourself
  59. I Bear Witness
  60. No Time - Admirations


Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 60
Artist Diverse Soul/Funk Label Goldmine Soul Supply
Leverandør Next Stop Distribusjon Bestillingsnummer GSCD027