Northern Souls: Diamonds & Pearls (CD)

Diverse Soul/Funk

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. I Know The Meaning - Rose St John
  2. Please Me Away From Me - Elbie Parker
  3. What Can I Do - Billy Prophet
  4. Cold Wave - Daisies, The
  5. Can't Chance A Breakup - Ike Turner
  6. Look At Me Look At Me - Vernon Green
  7. She's Called A Woman - Magnificent 7 (The)
  8. Kissin' Her And Cryin' For You - Checkmates, The
  9. Love And Desire - Patrice Holloway
  10. He Always Comes Back To Me - Clydie King
  11. In The Same Old Way (I Still Love You) - Scotty Williams
  12. To The Bitter End - Bobby Hill
  13. World Without Sunshine - Sandra Phillips
  14. Push A Little Harder - Enjoyables (The)
  15. Yes You Did - Herman Hitson
  16. Stolen Hours - Patrice Holloway
  17. Fine Young Girl - Ernie Andrews
  18. Love In My Heart - Entertainers (The)
  19. I'm Losing You - Fabulous Soul Brothers, The
  20. 60 Minutes Of Your Love - Homer Banks
  21. Mr Soul Satisfaction - Timmy Willis
  22. My Love Grows Deeper - Clydie King
  23. I Didn't Try - Chubby & The Turnpikes
  24. Do You Love Me, (Hey Girl) - Timothy Wilson
  25. It's Not The Same - Little Anthony
  26. E Susanna non vien!; Dove sono
  27. Voi signor che giusto siete
  28. Cosa mi narri?; Sull'aria; Che coave zeffiretto
  29. Ricevete o padroncina
  30. Ecco la marcia (Wedding March)
  31. ACT 4 - L'ho perduta
  32. Il capro e la capretta
  33. In quegli anni
  34. Tutto è disposto; Aprite un po' quegl'occhi
  35. Giunse alfin il momento; Deh vieni, non tardar
  36. Pian pianino
  37. Pace, pace, mio dolce tesoro!
  38. Contessa, perdono
  39. Giunse alfin il momento; Deh vieni non tardar
  40. Tutto è tranquillo e placido
  41. Gente, gente, all'armi
  42. Questo giorno di tormenti
  43. VARIANTS - Signora mia garbata, K492g (Act 1: Marcellina)
  44. Un moto di gioia, K579 (Act 2: Susanna)
  45. Aprite, presto, aprite (Act 2: Susanna and Cherubino)
  46. Ah no, lasciarti in pace, K577d (high version: Act 3: Almaviva)
  47. Dove sono (second part: Act 3: Countess: 1789 version)
  48. Al desio di chi t'adora, K577a (Act 4: Susanna)
  49. Harmoniemusik


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Soul, Klassisk Antall disker 3
Antall spor 49 Artist BBC Chorus, BBC Symphony Orchestra, Clifford Grant, David Lennox, Diverse Soul/Funk, Ingvar Wixell, Jessye Norman, Lillian Watson, MARIA CASULA, Mirella Freni, Paul Hudson, Robert Tear, Sir Colin Davis, Wladimiro Ganzarolli, Wolfgang Amadeus Mozart, Yvonne Minton
Label Goldmine Soul Supply Leverandør Next Stop Distribusjon
Bestillingsnummer GSCD076