Notes From Planet Earth - The Ultimate Collection (CD)

Chris De Burgh

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Don't Pay The Ferryman
  2. Missing You 2001
  3. Fatal Hesitation
  4. Ship To Shore
  5. Lady In Red
  6. When I Think Of You
  7. Sailing Away
  8. Two Sides To Every Story
  9. Tender Hands
  10. Spaceman Came Travelling
  11. I Want It (And I Want It Now) (DJ Q-Ball remix)
  12. Patricia The Stripper 2000
  13. Borderline
  14. Say Goodbye To It All
  15. Where Peaceful Waters Flow
  16. This Waiting Heart
  17. High On Emotion



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 17
Artist Chris De Burgh Label Mercury UK
Leverandør Import Bestillingsnummer MRCU4908992.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende