Notes From The Past (CD)

Taking Back Sunday

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. You Know How I Do
  2. You're So Last Summer
  3. Ghost Man On Third
  4. Cute Without The "E"
  5. Decade Under The Influence
  6. Bonus Mosh Pt.II
  7. Photograph Is Proof
  8. I Know You Know
  9. Number Five With A Bullett
  10. One Eighty By Summer
  11. ....Slowdance On The Inside
  12. Ballad Of Sal Villanueva
  13. Your Own Disaster '04



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Taking Back Sunday
Label Victory Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VR381