Nothing But A Dream (CD)

Paul Kelly

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. If I Could Start Today Again
  2. Change Your Mind
  3. Midnight Rain
  4. I Close My Eyes And Think Of You
  5. Somewhere In The City
  6. Just About To Break
  7. Love Is The Law
  8. Pretty Place, The
  9. I Wasted Time
  10. Would You Be My Friend?
  11. Smoke Under The Bridge



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 11
Artist Paul Kelly Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer COOK228CD