Nothing But The Best (CD)

Frank Sinatra

199,00 19900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. Come Fly With Me
  2. The Best Is Yet To Come
  3. The Way You Look Tonight
  4. Luck Be A Lady
  5. Bewitched
  6. The Good Life
  7. The Girl From Ipanema
  8. Fly Me To The Moon (In Other Words)
  9. Summer Wind
  10. Strangers In The Night
  11. Call Me Irresponsible
  12. Somethin’ Stupid
  13. My Kind Of Town
  14. It Was A Very Good Year
  15. That’s Life
  16. Moonlight Serenade
  17. Nothing But The Best
  18. Drinking Again
  19. All My Tomorrows
  20. My Way
  21. Theme From New York, New York
  22. Body And Soul (New Arrangements, bonus track)



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Frank Sinatra
Label Reprise Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227993313