Now Hear Our Meanin' (CD)

Kenny Clarke-Francy Boland Big Band

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Long Note Blues
  2. Get Out Of Town
  3. Sonor
  4. Speedy Reeds
  5. Old Stuff
  6. Om Mani Padme Hum
  7. Johnny One Note
  8. Night Lady
  9. I'm So Scared Of Girls When They're Good Looking
  10. Sabbath Message
  11. Now Hear My Meanin
  12. A Ball For Othello
  13. My Favorite Things
  14. Just Give Me Time
  15. Keep On Keeping On
  16. Wives And Lovers


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Kenny Clarke-Francy Boland Big Band
Label Jazz Lips Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer JL764