Now The Day Is Over (CD)

The Innocence Mission

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Stay Awake
  2. Over The Rainbow
  3. What A Wonderful World
  4. Moon River
  5. Somewhere A Star Shines For Everyone
  6. Prelude In A
  7. Once Upon A Summertime
  8. My Love Goes With You
  9. Edelweiss
  10. Sonata No. 8
  11. Bye-Lo
  12. It Is Well With My Soul
  13. Now The Day Is Over



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Innocence Mission
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BDAM952.2